Уплътнения за хладилни помещения

Уплътнения за хладилни вратиТози тип гумени екструдирани профили представляват еластомерни уплътнения, монтирани обикновено по врати на хладилници, хладилни витрини, чекмеджета и врати на хладилни помещения и др. Уплътненията за хладилни врати и помещения се предлагат в множество форми и качества, включително с или без магнитни вложки.

Уплътненията за хладилни приложения са изработени от безопасен за храните гумен материал. Стандартният цвят на гумените профили за хладилни инсталации обикновено е сив или бял. Този тип профили за фризерни инсталации се закрепват чрез завиване или плъзгане по метални водачи или рамки по и около хладилната врата. Обикновено този тип екструдирани изделия се изработват от безопасен EPDM материал. 

Гумените профили за хладилни приложения са температурно устойчиви и обикновено с гладка външна повърхност, която да не задържа нежелани частици и може да се почиства лесно от замърсяване. Предлаганите от нас уплътнения за хладилни нужди ограничават формирането на плесени и мухъл и разпространяването на бактерии по самия гумен профил. Хигиената е наш основен критерий, когато става въпрос за манипулация с хранителни продукти, тъй като хранителното натравяне може да коства човешки живот.

Съветваме винаги да проверявате чистотата на монтираните гумени профили по хладилните врати и да дезинфекцирате често гумените профили за хладилни нужди, в случай че са замърсени, за да запазите качеството на съхраняваните храни.


За сравнение (0)


Уплътнения за хладилни врати

Предлагаме огромен спектър от уплътнения за фризерни врати от търговски тип и хладилни помещения. Ако не сте сигурни за точния тип хладилно уплътнение, можете да ни изпратите снимка на съществуващото, за да Ви помогним при избора Ви. Уплътненията за хладилни врати и помещения са уплътнителен фитинг, който предотвратява навлизането на топлина, влаже..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)