Спирално-навити гарнитури

Спирално-навитите гарнитури (SWG) 

са произведени от спирално навиване на V-образна метална лента и полагане на неметален пълнител (графит, PTFE, слюда и др.).

          

Благодарение на тяхната структура тези уплътнения могат да се използват при високо налягане, висока температура и при критични работни условия. Те са много подходящи за запечатване на фланцови съединения със силни и бързи промени в температурата и налягането и имат добро поведение при възстановяване.

Спирално-навитите гарнитури могат да бъдат подсилени от центриращ пръстен и / или вътрешен метален пръстен.

Нашата стандартна производствена програма включва набор от спирално навити уплътнения с вътрешни диаметри от DN20 до DN3500 mm и номинална дебелина на стената 3.2мм, 4.5мм, 6.5 мм и 7.2 мм. 

Спирално-навитите гарнитури с нестандартни размери и форми, както и по-големи диаметри са на разположение при поискване.


За сравнение (0)


Спирално навити уплътнения (гарнитури) с външен и вътрешен пръстен

Спирално навити уплътнения (гарнитури) с външен и вътрешен пръстенСпирално навитите уплътнения (гарнитури)  са се доказали като най-надежден уплътнителен елемент за монтаж при трудни, критични и тежки приложения. Спирално навитите гарнитури с външен пръстен се използват в рафинерии, нефтохимическата и химическа&nb..

Спирално навити уплътнения с външен пръстен

Спирално навити уплътнения с външен пръстен  Спирално навитите уплътнения са се доказали като най-надежден уплътнителен елемент за монтаж при трудни, критични и тежки приложения. Спирално навитите гарнитури с външен пръстен се използват в рафинерии, нефтохимическата и химическа промишленост, парни линии и преработва..

Спирално навити уплътнения с вътрешен пръстен

Спирално навити уплътнения с вътрешен пръстен  Спирално навитите уплътнения са се доказали като най-надежден уплътнителен елемент за монтаж при трудни, критични и тежки приложения комбиниращи много високи температури и много високи налягания едновременно. Спирално навитите гарнитури с вътрешен пръстен се използват в рафинерии,&nbs..

Спирално навити уплътнения без центриращ и вътрешен пръстен

Спирално навити уплътнения без центриращ и вътрешен пръстен Спирално навитите уплътнения са се доказали като най-надежден уплътнителен елемент за монтаж при трудни, критични и тежки приложения. Спирално навитите гарнитури се използват в рафинерии, нефтохимическата и химическа промишленост, парни линии и преработвателни отр..

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)