Уплътнения за бутални пръти

Уплътненията за бутални пръти  се използват в пневматичните цилиндри, за да се предотврати изпускането на въздуха от цилиндъра. Обработените жлебове в корпуса на цилиндъра позволяват уплътнението на буталния прът да се прикрепи директно към самия прът.

Широката гама от конфигурации на жлебове на пневматичните бутални пръти, предполага и голямо разнообразие от уплътнения за тях. Предлагаме почти всички типове стандартни уплътнения за бутални пръти, които да Ви позволят да съчетаете вашето пневматично уплътнение в оптималната система за уплътняване.

Ние предлагаме най-висококачествените уретанови и PTFE материали за вашето пневматично приложение. Пневматичните уплътнения за бутални пръти са предназначени да ограничат колкото е възможно триенето, за да максимизират ефективността на пневматичната система.

През последното десетилетие пневматичната технология се подобри значително, особено в Европа. Новите уплътнителни материали и профили позволяват пневматичните уплътнителни системи да осигуряват нива на ефективност и енергия, които не се считаха за възможни до момента.


В тази категория няма продукти.