Семеринги

Семерингите и уплътненията за оси и валове се използват в компоненти с осцилиращи или въртящи се части, задържайки смазващите течности, докато предотвратяват навлизането на кал или вода. Семерингите, които предлагаме значително увеличават живота на оборудването и дълготрайното му запазване.

Предлагаме широк асортимент от семеринги за въртеливи приложения, включително изключителния радиален семеринг  и висококачествени радиални маслени семеринги.

В предлагането ни на семеринги се включват: маслени семеринги, семеринги за въртящи се оси, радиални и аксиални семеринги, двойнодействащи О-пръстени, тефлонови въртящи се семеринги за валове и канали, гумени V-пръстени, механични челни уплътнения за високо натоварване и много други.

 

Удължаване живота на оборудването

Семерингите, които предлагаме увеличават значително живота на въртящото се оборудване. Те демонстрират отлични качества с ниско триене и имат превъзходна устойчивост на износване.

 

Семеринги за различни приложения:

Със специални уплътнители като радиалния маслен семеринг и радиалния осов семеринг без натягащ пръстен вариантите за възможни приложения отиват отвъд простото уплътняване. Тази специална форма на семерингите за въртящи се валове служат и за почистващ елемент в ситуации със спираловидно движение.


В тази категория няма продукти.