EPDM O-пръстени

EPDM О-пръстените притежават отлична устойчивост на озон, слънчева светлина и стареене. EPDM гумата е кополимер на етилена и пропилена. EPDM  O-пръстените са много гъвкави, дори при ниски температури, като запазват добрата си химическа устойчивост. Предлаганите от нас EPDM О-пръстени издържат на множество разредени киселини и алкални елементи и са отличен електроизолатор.

Работна температура на EPDM О-пръстените: EPDM О-пръстените са с работна температура от -55 C до +125 C или над 150 C (за пероксидно обработени О-пръстени).

Твърдост на EPDM О-пръстените: Предлагаме EPDM О-пръстени с твърдост в диапазона от 40 до 90 Deg Shore A.

Цвят: EPDM O-пръстените могат да бъдат произведени в черно, кафяво, зелено, бяло, керемидено, жълто, синьо, червено, оранжево, лилаво, сиво, както и други цветове по заявка.

Приложение на EPDM О-пръстените: EPDM О-пръстените се използват често в фосфатно-естерни хидравлични течности и спирачни течности на базата на гликол. EPDM О-пръстените са отличен избор за уплътнение при гореща вода и пара до 150 С. Въпреки това, този тип О-пръстени не са много подходящи на петролни масла, горива и минерални масла и греси.


За сравнение (0)


О-пръстени от EPDM

EPDM О-пръстените се изработват от гума EPDM и са широко използвани в нискотемпературни приложения и приложения на открито. О-пръстените от EPDM са неотменими при медицински уреди, автомобилни приложения домашни уреди, електроизолационни елементи, водоснабдителни и канализационни приложения. EPDM О-пръстени се ползват в спирачни систе..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)