Полиамид 66 / PA66

Полиамид 66 (PA 66) притежава добра твърдост, абразивоустойчивост и стабилност на размерите при температурно въздействие. Освен тези предимства, Полиамид 66 притежава и други преимущества в сравнение с Полиамид 6. В сравнение с него Полиамид 66 е с по-висока степен на влагоабсорбиране. По отношение на останалите си характеристики, Полиамид 66 е сравним със стандартния тип Полиамид 6 с графит, но е по-скъп. Полиамид 66 има и:

  • добра механична якост
  • висока ударна якост
  • добри шокоабсорбиращи свойства
  • добра износоустойчивост

Сред всички търговско достъпни полиамиди, Полиамид 66 е с най-високата точка на топене. Той е със полукристална структура. Неговите форми притежават здравина и плътност, която се запазва, дори при завишени температури. Полиамид 66 поема влага след отливането си, но задържането й не е толкова голямо като при Полиамид 6. Влагоабсорбцията зависи както от състава на материала, така и от дебелината на стената и околните условия.

Стабилността на размерите и останалите качества на Полиамид 66 се влияят от количеството влага, което се поема, като то трябва да се вземе предвид в процеса на проектиране.

Полиамид 66 / PA 66 се използва в:

Минна
индустрия

 
Измервателни уреди

 
Подемна техника
Хартиена промишленост
Обща индустрия

 
Електротехника

За сравнение (0)


Полиамид 66 на листи

Полиамид 66 (PA 66) на листи     - притежава по-добра твърдост, абразивоустойчиост и термална стабилност на размерите. По отношение на тези аспекти, Полиамид 66 има сигурни предимства в сравнение с Полиамид 6. В сравнение с отлятите типове, Полиамид 66 на листи притежава по-ниска степен на абсорбция на влага. По отношение на всич..

Полиамид 66  на пръти

Пръти от PA66  Този екструдиран полиамиден материал под формата на пръти, притежава по-добра механична якост, твърдост, износоустойчивост и температуроустойчивост в сравнение с РА6, като същевременно има по-слаба водопоглъщаемост спрямо летите марки полиамид.   Предлагаме индустриално качество пръти от Полиамид 66, което вкл..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)