Плексиглас / PMMA

Плексигласови листи, плексигласови тръби, плексигласови пръти

PMMA (плексигласът) - представлява аморфна пластмаса, която е проектирана като уникална комбинация от качества: тя е прозрачна, абсолютно безцветна и с перфектно качество на повърхността. Плексигласът е икономична пластмаса, която е УВ-стабилизирана, надеждна и устойчива на атмосферни условия. 

Поради относително ниските работни температури, на които издържат - обикновено до +80°C, и отделен клас плексиглас до +120°C, плексигласовите плоскости и пръти се ползват повече в строителството и дизайна, отколкото в инженерната дейност.

Обикновеният плексиглас пропуска добре ултравиолетовите лъчи, но може да бъде произведен и в специална марка, която не ги пропуска, както и да бъде прозрачен, но в определен цвят. Плексигласът е безопасен за здравето и може да се ползва за производството на стоки, които попадат в контакт с храна или за медицински цели. Предлагаме плексиглас на листи, пръти и тръби.

Плексигласът се използва в:

Електротехника
Обща индустрия
Измервателни уреди

За сравнение (0)


Плексиглас на листи - прозрачен

Плексиглас на листи - прозрачен Плексигласовите листи в сравнение с останалите подобни материали, например поликарбоната, не са толкова здрави и издръжливи на шокови натоварвания, като притежават значително по-ниска температурна устойчивост. Плексигласовите листи / PMMA са доста по-евтини от плътния поликарбонат. В сравение със силикатното ст..

Плексиглас на листи - 30% пропускливост - Опал

Плексигласовите листи в сравнение с останалите подобни материали, например поликарбоната, не са толкова здрави и здръжливи на шокови натоварвания, като притежават значително по-ниска температурна устойчивост. Но плексигласовите листи / PMMA са доста по-евтини от плътния поликарбонат. В сравение със силикатното стъкло, плексигласовите листи са 2,..

Цветен плексиглас на листи

Търсите цветни плексигласови / акрилни листи? Не търсете повече! При нас можете да откриете огромно многообразие на всякакви цветове акрилни листи, които ще добавят цветни нюанси към вашия архитектурен или интериорен проект. Често наричани още “цветен плексиглас” или цветен акрил, нашите PMMA цветни листи са високоиздръжливи, здрави и с..

Акрилни огледални плоскости

Акрилните огледални плоскости, наречени още Perspex огледала първоначално са проектирани за интериорни решения и декорация, дисплеи, магазинни оборудвания, визуален мърчандайзинг, дизайн на магазини, както и в заведения за обществено ползване и хранене. Други успешни приложения на открито на огледалните акрилни плоскости включват градински огл..

Акрилни огледални плоскости - с MDF гръб

Акрилни огледални плоскости - с MDF гръб Те представляват залепено плексигласово огледало върху MDF плоскост с различна обща дебелина, варираща между 8-18 мм. Оптичният ефект е почти идентичен с този на стандартното стъклено огледало, но огледалния акрил с гръб от MDF e много по-безопасен, лек и удобен за обработка. По-чести приложе..

Пръти от плексиглас / акрил / PMMA

Прътите от плексиглас / наричан още акрил или PMMA/ са продукт с характеристики, включващи отлична прозрачност, силно гланцова полирана повърхност, лесно лепене и възможност за машинна обработка. Свойства на плексигласовите пръти: Акрилните плексигласови пръти са прозрачни Акрилните пръти, които предлагаме са с точна изработка на размери..

Пръти от плексиглас / акрил / PMMA - цветни

Прътите от плексиглас / наричан още акрил или PMMA/ са продукт с характеристики, включващи отлична прозрачност, силно гланцова полирана повърхност, лесно лепене и възможност за машинна обработка. Свойства на плексигласовите пръти: Акрилните плексигласови пръти са прозрачни Акрилните пръти, които предлагаме са с точна изработка на размери..

Тръби от плексиглас / акрил / PMMA

Плексигласовите тръби, които предлагаме са от най-прозрачния тип екструдирани акрилни тръби на пазара, които предлагат наистина “блестящо” качество, превъзходни характеристики и дълготрайност. Акрилните тръби се характеризират с безупречните си оптични свойства и перфектно гладка повърхност без набраздявания. Акрилните..

Показани са 1 до 8 от 8 (1 страници)