Полиацетал / POM

ОСНОВНИ КАЧЕСТВА НА ПОЛИАЦЕТАЛА

Полиацеталът POM е една от най-здравите инженерни пластмаси. Освен че притежава висока износоустойчивост и ниска устойчивост на триене Полиацеталът POM предлага и отлични плъзгащи свойства.

Стабилността на размерите и здравината на полиацетала го правят изключително подходящ за всякакъв тип обработка. Най-лесно и прецизно полиацетала се обработва с CNC фрезови машини. Предлагаме заготовки от полиацетал под формата на полиацетални пръти, листи и тръби, както и специализирана изработка на детайли от POM полиацетал с CNC машини. Полиацеталните детайли са изключително здрави до степен, че лесно могат да абсорбират вибрациите и незначителните въздействия.

Съответните пластмасови заготовки от полиацетал под формата на пръти и листи, често се използват в хранително-вкусовата промишленост и машиностроенето. Това е така, тъй като полиоксиметиленът, поради добрата си устойчивост на химикали, е подходящ за контакт с органични разтворители, а освен това е съвместим и с храни.

 POM e с висока механична якост, неподатливост и твърдост; 

 отлична устойчивост на приплъзване; 

 полиацеталът се поддава отлично на машинна обработка

 добри качества при плъзгане; 

 полиацеталът / POM e с отлична ударна жилавост дори при ниски температури; 

 полиацеталът е с ограничено водопоглъщане; 

Полиацеталът се използва в:

Хранителна промишленост
Химическа промишленост
Повдигащи механизми
 
Измервателни уреди
Обща индустрия
Нефтодобив и рафинерии
Електротехника
Минна промишленост
 

За сравнение (0)


Листи от Полиацетал / POM

Листи от Полиацетал / POM  Характеристики: • Листите от полиацетал притежават голяма твърдост;  • Полиацеталните листи са с много добра еластичност и издръжливост;  • Много добра стабилност на размерите при обработка;  • Добри плъзгащи свойства и износоустойчивост;  • Добри ел..

Пръти от полиацетал / POM

Прътите от Полиацетал / POM-C са изработени от една от най-здравите от всички термопластмаси. Полиацеталовите пръти се характеризират със слаба умора на материала, слаба чувствителност на влага и висока устойчивост на разтворители и химикали. Характеристики: Прътите от полиацетал са с голяма твърдост;  Много добра еластичнос..

Тръби от полиацетал / POM

Тръбите от Полиацетал / POM  са изработени от една от най-здравите от всички термопластмаси. Полиацеталовите тръби се характеризират със слаба умора на материала, слаба чувствителност на влага и висока устойчивост на разтворители и химикали. Характеристики: Тръбите от полиацетал са с голяма твърдост;  Много добра еласти..

Пръти от полиацетал - POM-C - медицински клас

Прътите от полиацетал - POM-C - медицински клас са специално формулиран полиацетален продукт за медицински цели, който отговаря на изискванията поставени от FDA(Food and Drug Administration) и федералните й наредби по кодекс CFR 21. Полиацеталът за медицински цели е напълно тестван за биосъвместимост от U.S. Pharmacopia (USP) Class VI и по ISO 1099..

Пръти от полиацетал - POM-H - Delrin

Полиацетал на пръти тип POM-H (Delrin) представлява екструдиран черен полиацетален прът, който е хомополимер, произведен от Delrin. Delrin представлява полиацетал с полукристална структура, чийто термопластични свойства включва отлична стабилност на размерите, слаба влагоабсорбция и висока износоустойчивост. Прътите от полиацетал POM-H са с..

Листи от Полиацетал / POM-H

Листи от Полиацетал / POM-H    Полиацеталът на листи тип POM-H - хомополимер представлява полукристализирала термопластмаса, която притежава голяма якост, твърдост и и здравина, в сравнение с полиамидите, но има някои предимства пред тях. В сравнение с полиамидите, POM-H полиацеталът не поема влага, и поради това остава стабилен дор..

Листи от Полиацетал с 10% PE - за хранителната промишленост

Полиацетал с 10% PE / полиетилен - светлосин цвят - за хранително -вкусовата промишленост  Основни характеристики: Полиацеталът с пълнител 10% полиетилен на листи е високоиздръжлива инженерна пластмаса с продуктови характеристики, включващи отлични плъзгащи свойства, добра стабилност на размерите и одобрение за ползване с храни от FDA - FD..

Показани са 1 до 7 от 7 (1 страници)