PVC брезенти и ТИР покривала

Имате ли нужда от надеждно защитно покривало или брезент за вашия ТИР, камион или ремарке? Ще изработим вашето покривало точно според вашите размери и изисквания.

Благодарение на своята издръжливост и устойчивост на атмосферни влияния (устойчиви на вода и гниене), брезентите ни от полиестерна тъкан с покритие от PVC са перфектния избор за Вашето транспортно средство.

Краищата на нашите PVC брезенти за тирове и ремаркета са подгънати и зашити с полиестерна памучна нишка.

Можем да направим по поръчка PVC платнища и покривала за почти всеки вид приложение - в ПВЦ покривала за градини, ПВЦ платнища за любителски приложения тип “Направи си сам”, ПВЦ платнища за авторемаркета, покривала за лодки, яхти, каравани, барбекюта, тенти.

Можете просто да назовете изискванията си и  бъдете сигурни – ще осигурим вашето поръчково брезентово платнище, изработено по Вашата точна спецификация.

Можем да предложим PVC брезенти и ТИР покривала, които притежават следните предимства:

  • Здравина - ПВЦ брезентите и тир покривалата са с отлична водоустойчивост и не пропускат през цялото време, в което са монтирани
  • Не гният от външни условия и слабо се влияят от слънчева светлина, промени в температурите.
  • ПВЦ виниловите покривала за ремаркета и тирове могат да бъдат отпечатани с надписи или с фирмено лого.
  • PVC брезентът може да бъде проектиран в комплект с крепежи – с твърди месингови уши и пристягащи въжета.
  • Предлагаме PVC брезент за ремаркета за камиони, направени според вашите изисквания по точен размер

За сравнение (0)


PVC Винил за ТИР покривала - 640 г/м2

PVC винилът за ТИР покривала е широко използван като материал за покриване на камиони, завеси за камиони, палатки, банери, надуваеми продукти, материали за строителни съоръжения и заведения. Тази версия се предлага в тегло от 610 г/м2. ПВЦ винилът за ТИР покривала може да бъде доставен, както с гланцово, така и с матово пок..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)