PVC Винил Кристал

Прозрачният PVC винил - тип “Кристал” е плосък, много гъвкав листов материал на ролка, който е ефективно решение за отделяне на работните среди, за създаване на комфорт и приятен микроклимат в помещенията и извън тях. Винилът тип “PVC Кристал” е подходящ за всякакви проекти – както лични, така и индустриални. 

Стандартният, напълно прозрачен ПВЦ винил кристал на ролка служи за изработка на ветроупорни завеси, ветрозащитни прегради, прозрачни врати и др., като предоставя отлична гъвкавост и перфектна видимост.

Прозрачните ветроупорни завеси от ПВЦ кристал са негорими, не се напукват от студа, водоустойчиви са и издържат на температури от  -20°C до +60°C, което ги прави отличен избор, както за външни така и за вътрешни приложения.

Ветроупорните завеси от прозрачен PVC кристал се ползват за ограждане на открити навеси, чадъри, беседки, служат за замяна на стъкла, за защита от вятър при превозни средства, яхти, лодки и др.

Напълно прозрачното PVC фолио от този тип може да се монтира в летни и зимни градини на заведения и къщи, парници, оранжерии, да служи за ветробранна преграда на тераси, балкони, веранди – с две думи –подходящо е за монтаж там, където е необходим прозрачен материал, който да предпазва от околните условия.

Ветроупорните завеси от PVC кристал са дълготрайна и надеждна закрила от вятър, влага и дъжд. Прозрачният PVC материал остава здрав с години - не се напуква, не пожълтява с времето и се почиства бързо. Ветробранните завеси от PVC винил кристал са меки и гъвкави, като се режат и оразмеряват лесно. Дебелината им варира между 0.4 mm до 7 mm, като ширината им може да е между 1м и 2,20м.


За сравнение (0)


Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,4 мм

Прозрачният ПВЦ винил "кристал" на ролка, който предлагаме се ползва предимно за производство на ветробранни завеси, за прозрачни врати и прозорци, за прозрачни ПВЦ завеси в търговски и индустриални помещения. PVC винил кристал под формата на листов материал, често се прилага при изработката на ветроупорни завеси, за защита срещ..

Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,5 мм

Предлагаме висококачествен, напълно прозрачен PVC Винил Кристал, в ширина на ролката 1370mm и дебелина от 0.5mm, често наричан още "Гъвкав Прозрачен PVC винил". Ветробранните завеси от този PVC материал са с отлична степен на прозрачност, не потъмняват или пожълтяват, издръжливи са на външни условия, гъвкави са и издържат на уда..

Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,6 мм

PVC материалът с дебелина 0,6 мм  е предназначен за изработка на ветробранни завеси. Прозрачният PVC винил кристал е подходящ за  външна употреба и е със UV защита – той служи за затваряне на зимни градини, отворени тераси, места предназначени за кетъринг събития, сватби, зимни градини на заведения, ресторанти, барове..

Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,8 мм

Прозрачният и гъвкав ПВЦ винил кристал в дебелина 0,8 мм се предлага изрязан по размери на клиента или на цели ролки, като предоставя отлично качество за цената си. Висококачественият ни, напълно прозрачен PVC Винил Кристал, пристига в стандартна ширина на ролката 1370mm и дебелина от 0.8mm, Ветробранните завес..

Прозрачен PVC Винил Кристал - 1 мм

Прозрачният PVC винил кристал с дебелина 1 мм, под формата на листов материал, често се използва за изработката на ветроупорни завеси, за защита срещу вятър и студ, както и за създаване на помещения с приятен микроклимат, които по този начин лесно се предпазват от външните атмосферни условия. Гъвкавият ПВЦ винил кристал в дебелина..

Прозрачен PVC Винил Кристал - 2 мм

Гъвкавият прозрачен ПВЦ винил с дебелина 2 мм, най-често се използва за изработката на:  Прозрачни PVC врати, подложени на удари, интензивен трафик и тежко натоварване – идеални както за вътрешна, така и за външна употреба Връхна защита за печатащо оборудване – Винил “кристал” от ПВЦ е ефективен вариант за ..

Прозрачен PVC Винил Кристал - 3 мм

Гъвкавият прозрачен ПВЦ винил с дебелина 3 мм, най-често се използва за изработката на:  Прозрачни PVC врати, подложени на удари, интензивен трафик и тежко натоварване – идеални както за вътрешна, така и за външна употреба Връхна защита за печатащо оборудване – Винил “кристал” от ПВЦ е ефективен вариант за ..

Показани са 1 до 7 от 7 (1 страници)