PVC настилки

С грижа за Вашата сигурност, ние предлагаме широк спектър от антиплъзгащи настилки за всякакъв тип среди – индустриални и търговски площи и за домашни нужди.

Благодарение на специалния дизайн на антиплъзгащите ПВЦ гумени настилки, които предлагаме, Вие получавате безопасност при придвижване и намаляване на риска от подхлъзване.

Всички наши гумени настилки от ПВЦ предоставят защита против подхлъзване, чрез подобряване сцеплението между стъпалото и пода. Тайната на антиплъзгащите ни ПВЦ подови настилки е плътната концентрация на издадени или дълбоко положени издатини по повърхността в специална форма.

Това означава, че свойствата и качествата на настилката да предпазва от падане и подхлъзване са гарантирани в течение на времето и са неразделна част от структурата на продукта.

ПВЦ настилките ни, предпазващи от подхлъзване са налични в множество размери, дебелини, цветове, което Ви дава пълна свобода за избор при оформяне на помещението Ви.


За сравнение (0)


Подова настилка тип Паричка

Изработена от здрав и гъвкав PVC материал, подовата настилка тип “паричка”  e отличен избор за Вашите проекти. Шарката по повърхността на този продукт, под формата на кръгла награпена паричка е много добър метод за намаляване на плъзгането и подобрява безопасността при придвижване. Освен това, PVC настилката – ти..

Рифелована PVC настилка - антиплъзгаща

Ако търсите перфектната антиплъзгаща ПВЦ настилка за търговски и индустриални нужди – не търсете повече – това е ПВЦ рифелованата гумена настилка, която предлагаме. Рифелованата PVC настилка е проектирана с уникална шарка, която подпомага за увеличаване на сцеплението с обувките. Гумената антиплъзгаща настилка е от мултифун..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)