Стъклотефлонови ленти и тъкани

Стъклотефлоновите тъкани, ленти и фолио притежават уникални свойства. PTFE или Политетрафлуоретиленът (с търговско название Teflon®) наистина отговаря на често използваната дума “уникален”, тъй като никой друг полимерен материал не притежава такава комбинация от свойства.

Висококачествените ни стъклотефлонови платове и ленти обикновено са изградени от изтъкани стъклени нишки, импрегнирани с тефлонова дисперсия от PTFE (Teflon®). Тефлонизираният стъклен плат и стъклотефлонови ленти комбинира в себе си механичните свойства на тъканите с отличните химически и механични свойства на тефлона.

Резултатът – стъклотефлонов материал, който притежава следните характеристики:

 Температурна устойчивост ( от -170°C до +260°C)
 Отлична химическа устойчивост
 Превъзходни анти-залепващи свойства, нетоксичен
 Висока диелектрична якост
 Стабилност на размерите
 Устойчивост на всякакви лъчениия UV, IR, ултразвук

За сравнение (0)


Тефлонизиран стъклен плат със самозалепващ гръб

Тефлонизираният стъклен плат със самозалепващ гръб  се отличава с изключително гладка повърхност и високо съдържание на тефлон / PTFE. Структурата на тефлонизирания стъклен плат гарантира отлична стабилност на размерите. Този тип тъкан издържа от -150°C до +260°C. Химическата инертност и водоотблъскваща способност на тефлон..

Стъклотефлонови ленти

Стъклотефлонови ленти  Стъклотефлоновите ленти със самозалепващ слой са висококачествен иновативен продукт, който предлага отлични незалепващи характеристики и то при много високи температури – до над 260°С. Стъклотефлоновата лента се произвежда, така че да е с повърхност, издържаща на висока температура и е с удобен леп..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)