Тефлонови ленти

Експандирана тефлонова лента - Вашите гарнитури - под формата на мека тефлонова лента! Експандираните тефлонови ленти, които предлагаме са универсална алтернатива на конвенционалната плоска гарнитура.

Тя има същите качества като на обикновения тефлон, но е с мека структура. Има отлична устойчивост към силни киселини и основи и всякакъв тип силни химикали. Предлага се и със самозалепващ гръб, който силно улеснява монтажа.

 
Предимства:
  • експандираната тефлонова лента е лесна за съхранение; 
  • универсално приложима за всякакъв тип фланцеви лица и повърхности; 
  • лесен монтаж - дори при фланци, компоненти и повърхности с големи размери меката лента от експандиран тефлон е отличен избор; 
  • практически няма загуби от остатъчен материал, тъй като PTFE експандираната тефлонова лента се реже точно по размер; 

Приложения:

Използването на различната дебелина или ширина на PTFE тефлоновата лента зависи от спецификацията на фланците, температурата и работното налягане. Експандираната тефлонова лента може да се използва в уплътняване на люкове, контейнери, фланци, жлебове, реактори, вентилационни системи, компенсатори и др.


За сравнение (0)


Експандирана тефлонова лента HD

HD-E eкспандираната тефлонова лента е изградена от моно-дирекционално експандиран чист тефлон с висока плътност. Тази експандирана тефлонова лента се характеризира с правоъгълно сечение и относително малка ширина. Високата плътност на материала и специалното сечение на меката експандирана тефлонова лентат, позволява уплътняването на доста не..

Eкспандирана тефлонова лента със силикатен пълнител

Кафявата експандирана лента със силикатен пълнител е тефлонова лента с модифицирана структура. ЧРез добавянето на силикат и чрез патентован процесен метод, механичните свойства на тефлоновата лента се подобряват значително.Резултатът е значително намалена тенденция на течове в студено състояние, ясно изразена еластичност и отлични уплътнителни свой..

Експандирана тефлонова лента със стъклени влакна

Лентата от експандиран тефлон с пълнител от стъклени нишки представлява експандирана лента от PTFE за изработка на гарнитури. Добавените стъклени нишки подобряват механичните свойства на тефлонвата лента и й позволяват работа при по-високи температури до +260°С. Резултатът е значително намалена студена утечка, бързо обратно възстано..

Тефлонова лента за резби

Тефлоновата лента за тръбни резби предоставя висока уплътнителна способност на тръбни резби от всякакъв тип. Този икономичен вариант на тефлонова лента работи с широко разнообразие системи, като позволява лесен демонтаж, дори след много години употреба. Тефлоновите ленти за резби са идеални за водоснабдителни системи за питейна вода и сгъстен възду..

Тъкана лента от чист тефлон

Тъкана PTFE лента от чисти тефлонови прежди, импрегнирани влакно по влакно с дисперсия от PTFE. Плетената тефлонова лента е препоръчителен заменител на тефлоновите ръкави поради изключителната прецизност на дебелината й.  Този тип тъкана тефлонова лента е силно адаптируем към всякакви повърхнини и условия и може да се ползва за гарнитура или у..

Показани са 1 до 5 от 5 (1 страници)