Тефлонови тръби

Тефлоновите тръби имат най-широкия температурен диапазон от всеки флуорополимер и издържат на силно корозивни течност и газове, дори при завишени температури. Гладката повърхност и най-ниският възможен коефициент на триене и смазващи свойства правят тефлоновите тръби идеалния материал за втулки и лагерни функции.

Екструдираните тефлонови облицовки за метални тръби и фитинги - както за високо налягане, така и за вакуум, са отлично решение за вътрешна облицовка поради:

Хомогенността на физическите характеристики на тефлона

Високата степен на непропускливост към познатите химически реагенти

Тефлоновите тръби имат добри свойства по отношение на гъвкавост

Тефлоновите тръби не се напукват при нагряване

 

За сравнение (0)


Тефлонови тръби

Тефлоновите тръби, изработени от PTFE осигуряват стабилна работа при високи температури, над границата на всички термопласти, притежават висока устойчивост на стареене, слаба топлопроводимост, най-нисък коефициент на триене от останалите подобни материали. PTFE тръбите издържат на въздействието на най-агресивните органични и неорганични химикали.&n..

Тръби, облицовани с тефлон

Доставяме широк спектър от тефлонизирани метални тръби във всякакви дължини, множество материали и диаметри. Фланците - един свободен и един фиксиран допринасят за лесната инсталация на всички тръби и фитинги Нанасяме тефлон в стандартни дебелини вариращи от 3 до максимум 7 мм, като тези дебелини са най-често използваните на пазара, с изк..

Тройници, облицовани с тефлон

Равнопроходните тройници и редуциращите тройници, облицовани в тефлон / PTFE притежават много ниска степен на пропускливост, надеждна дебелина на стената и дълъг срок за употреба.   Дългият живот на тефлонизираните фитинги се увеличава поради отсъствието на корозия. Тефлоновото покритие на равнопроходните тройници и на редуциращите тройн..

Колена, облицовани с тефлон

Тефлонизираните колена, облицовани вътрешно с PTFE,  се доставят като колена с ъгли 90°, 60°, 45° или 30°. Други ъгли са налични по поръчка. 90 градусовите облицовани с тефлон колена се доставят стандартно с един фиксиран и един въртящ се фланец, като по поръчка са възможни и вариации. Тефлонизираните фитинги и колена в ..

Преходи, облицовани с тефлон

Тефлонизираните / PTFE преходи служат за свързване на тръбопроводи с различни размери. За да се предотврати утечка на флуида и да се спре разпространението на корозия в тръбопровода, се монтира дълъг ръкав или тръба от тефлон в тефлонизираните преходи, както и по цялата останала вътрешност на тръбопровода. Поради инертността на тефлона към повечето..

Показани са 1 до 5 от 5 (1 страници)