Транспортни ленти

Предлагаме транспортни ленти, с отлично качество, които са надеждни, здрави, на изключителна цена и са подходящи за множество индустриални приложения.

Асортиментът ни включва транспортни ленти за високоавтоматизирани производства, хранителна и фармацевтична промишленост, до транспортни ленти за обикновен транспорт на стоки в общата промишленост, необходими за индустриално производство от всякакъв тип.

Можете да бъдете сигурни, че с транспортните ленти, които предлагаме ще снижим разходите Ви за поддръжка и ще направим предприятието Ви по икономично и сигурно. Транспортните ни ленти, могат да бъдат подлагани на високи натоварвания и са изработени само от висококачествени материали от европейски производители.

Транспортните ленти обикновено са монтирани безконечно между две или повече задвижващи станции, които се използват за транспортиране на продукти. Транспортните ленти са един от най-икономичните начини за транспорт на разнообразни материали на дълги разстояния в предприятието - както при високи скорости, така и при наклони и изкачвания.

След като сте избрали подходящата за Вас транспортна лента, проверете дали спецификите на производството Ви позволяват почистване и поддръжка на лентата, както и ремонт и замяна, заедно със свързаните с това разходи. Ако имате въпроси или се колебаете при избора си на транспортна лента, можете да се свържете с нас по всяко време.