Текстилна промишленост

Транспортните ленти се използват в текстилната промишленост за транспортиране на пакетирани стоки, както и на текстилни продукти с общо предназначение.

В тясно сътрудничество с опитни експерти в текстилната промишленост, продуктовата ни гама от транспортни ленти и трансмисионни ремъци за този сектор е прецизно разработена и предлага индивидуални решения за нуждите на потребителите в този сектор.

Нашите транспортни ленти осигуряват безпроблемна работа на голямо разнообразие от машини в текстилната промишленост – включително в производството на прежди, тъкани и ситопечат. Те осигуряват високи скорости на работа и гарантират отлично предаване на мощността, като осигуряват нисък шум и висока енергийна ефективност на процеса.

Еластомерните покрития на конвейерните ленти допълнително оптимизират експлоатационните им показатели. Устойчивостта на износване на транспортните ленти в текстилната индустрия гарантират на клиента, постоянно качество на продукта и дълъг експлоатационен живот. Някои от типовете ленти за текстилната промишленост, които предлагаме са:

 транспортни ленти за роторни машини за предене

 транспортни ленти за текстуриращи машини

 транспортни ленти за покриващи машини

 транспортни ленти за машини за усукване и кръглоплетачни машини

Транспортните ни ленти са в състояние да транспортират всякакви текстилни тъкани, люспи, влакна и пяна, без да увредят материала. Устойчивите на срязване транспортни ленти са отлично пригодени за системи за рязане на тъкани, докато за високоскоростните машини за разпръскване, са подходящи по-леките и гладки транспортни ленти.

При нас ще намерите подходящите транспортни ленти, както за машини за разстилане на пране, смесителни инсталации, машини за сгъване, така и за други специфични технологични инсталации в текстилната индустрия.

В зависимост от конструкцията и покритието си транспортните ленти от този тип могат да бъдат устойчиви на различни химически влияния и да не поемат замърсявания.


В тази категория няма продукти.