Хлебна промишленост

Пекарните, цеховете за закуски  и сладкарските предприятия използват голямо разнообразие от конвейерни системи за преместване чрез преработка и опаковане на тесто, тестени продукти, готови тестени храни и закуски.

Транспортните ленти за хлебната и сладкарската промишленост са най-често срещаният избор за тази цел в днешните автоматизирани пекарни. Тъканните, каучуковите, пластмасовите, стоманените и металните транспортни ленти са най-често срещани.

Транспортните ленти за хлебната промишленост могат да работят с ниско и високо напрежение и да бъдат с позитивни или тласкащи задвижвания. Решението от какъв тип транспортна лента за производство на хлебни изделия или закуски се нуждаете често зависи от конкретното Ви приложение.

Правилната транспортна лента е от решаващо значение за производството на висококачествен хляб и вкусни сладкарски изделия.

Тъй като вкусът на потребителите за печен хляб се е променил значително обикновено се ползват разнообразни хлебни транспортни ленти, които могат да се справят с производствения процес при по-голямо разнообразие от хлябове. Консумацията на бял хляб се заменя с пълнозърнест, многозърнест и различни специализирани хлябове; Потребителите искат повече разнообразие на вкуса и текстурата и здравословния състав.

Фактор 1: Гъвкавост на транспортните ленти за хлебната промишленост
Това е ключов фактор при избора на подходяща траспортна лента за производство на хляб и сладкарски изделия. При прехвърляне на продукта от една операция към друга - независимо дали става въпрос за трансфер на краен продукт, валцоване или изсипване на тесто - способността на транспортните ленти да се огъват под ръба на ножа е основен фактор при избора на правилната транспортна лента.

Фактор 2: Захранване, освобождаване и скорост на подаване на транспортните ленти в хлебната промишленост
Хващането и освобождаването на продукта в подходящо време влияе на изходния обем продукция / скоростта на подаване на транспортната лента за производство на хляб и изборът на подходяща материя и състав за всяка операция позволява продуктът да бъде освободен  от транспортната лента правилно и без счупвания или залепвания.

Фактор 3: Съвместимост на транспортната лента със съставките и околната среда
При производството на специални хлябове транспортната лента трябва да бъде съвместима както с околната среда, така и със съставките. Консистенция на тестото, влага, топлина - това са фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на подходяща транспортна лента. Ние разполагаме с транспортни ленти с различни конструкции и тъканни вложки, предназначени да издържат на околната среда и да произвеждат качествени хлябове.

Независимо дали сте специализиран магазин за печене на хляб, фурна или голям хлебозавод, сладкарски цех или пекарна - ние сме специализирани в способността да се справяме с всяко приложение и предлагаме най-голямото разнообразие от транспортни ленти за хляб и хлебни изделия, от които да избирате.


За сравнение (0)


Модулна транспортна лента UNI M-QNB NS - за храни

Модулна транспортна лента - за храни Uni M-QNB NS Ние предлагаме нашия богат опит по отношение на транспортните ленти за производство на хляб, месни изделия, рибна промишленост и др. За вашите нужди при работа с тесто имаме специализирани решения в полагането, разделяне и разслояването му. Смесването на брашното и водата и полаг..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)