Рибна промишленост

Хигиената винаги е на първо място, когато говорим за транспортни ленти за риболовната индустрия.

Ние доставяме правилните транспортни ленти за използване в риболовната промишленост. Рибата трябва да бъде преработена и доставена възможно най-бързо, за да се запази нейната свежест.

Поради тази причина е важно транспортните ленти да функционират добре навсякъде – както на кораба, така и при товаро-разтоварни дейности, в търговията на едро и при по-нататъшната обработка.

Разбира се, транспортните ленти за риболовната индустрия трябва да бъдат надеждни при ниски температури и то в комбинация с влага и мръсотия. Те трябва да бъдат устойчиви на масло и грес, а по-специално при улавяне и преработка на ракообразни и миди - механично здрави.

Освен това, за да се ползват в съвременните предприятия, сертифицирани за ниво на хигиена и безопасност – транспортните ленти за риболовната промишленост трябва да отговарят на изискванията за безопасност на храните, определени от FDA, USDA, 3A и EU. Нашите транспортни ленти за риболовната индустрия отговарят напълно на тези изисквания.

Високата степен на хигиена е важно условие при риболова. Нетрайните стоки като риба изискват цялостно почистване на транспортните ленти и конвейрните машини, а почистването трябва да се извършва често, бързо и внимателно.

Всички наши транспортни ленти за риболовната и рибопреработвателна промишленост могат да бъдат почиствани лесно и бързо с помощта на подходящи почистващи препарати. Специално покритите с полиуретанов каучук PU ленти имат твърда обвивка и са устойчиви на ниски температури и абразия от ракообразни и миди.


За сравнение (0)


Модулна транспортна лента UNI M-QNB C - за храни

Модулна транспортна лента UNI M-QNB C - за храни Транспортните ленти Uni M-QNB C за хляб, се използват широко и не само в производството на хлебни изделия. Този тип транспортна лента е подходяща за хлебната, сладкарската и пекарната индустрии в етапа на обработка на тестото. Някои от основните предизвикателства, които&nbs..

Модулна транспортна лента UNI M-QNB NS - за храни

Модулна транспортна лента - за храни Uni M-QNB NS Ние предлагаме нашия богат опит по отношение на транспортните ленти за производство на хляб, месни изделия, рибна промишленост и др. За вашите нужди при работа с тесто имаме специализирани решения в полагането, разделяне и разслояването му. Смесването на брашното и водата и полаг..

Полиуретанова TPU транспортна лента - NA-786 - 1,30 mm

Полиуретанова TPU транспортна лента - NA-786 - 1,30 mm TPU Термополиуретановите транспортни ленти NA-786 - 1,30 мм са подходящи за машини за нарязване, преработка на морски дарове, млечна промишленост, плодове и зеленчуци, хляб, бисквити и бисквити: ротационни фрези, изработка на шоколадови барове, фармацевтична промишленост, производс..

Показани са 1 до 3 от 3 (1 страници)