По материал

Уплътнителни листи според материалаУплътнителните листи, които предлагаме са изработени от широк диапазон от материали, така че да могат да покрият всички възможни приложения.  На склад разполагаме с разнообразни дебелини от всички уплътнителни материали, като можем да изрежем гарнитури и детайли по поръчка от тях. 

Основните типове неметални уплътнителни листи са изработени от комбинации и смеси от: арамидни влакна, безазбестови влакна, гума, експандиран графит, слюда, тефлон, метални вложки и други компоненти.

Всички уплътнителни листи, които предлагаме са произведени в Европа, като те притежават отлична топлоустойчивост, добра адаптивност към неравностите на фланците, гарантирайки добро уплътнение, дори при високи температури.

В зависимост от основния си материал, от който са изградени, уплътнителните листи, те могат да се монтират в тръбопроводни системи, климатизационни инсталации, изпускателни системи и системи за рециркулация на двигатели, както и при критични приложения, включващи агресивни среди, високи налягания и високи температури.