За питейна вода

Уплътнителни листи за питейна вода 

Предлагаме уплътнителни листи за питейна вода с одобрения за ползването й и сертификати за тестове, доказващи, че гарнитурите, произведени от тях са безопасни за човешкото здраве.
Съществуват множество източници на потенциални замърсители на питейната вода във водоснабдителните системи, като част от тях са самите компоненти на системата, които са компрометирани.
В дългия път на водата от водоизточника до чешмата, водата обикновено преминава километри тръбопроводи и през различни механични устройства като помпи, водомери, кранове, като всички горепосочени се нуждаят от гарнитури, с одобрение за питейна вода, така че крайният продукт да бъде годен за консумация и да не е опасен.
Уплътнителните листи за питейна вода стандартно са надеждни, нямат мирис и вкус и предотвратяват растежа на бактерии и микроорганизми.
Повечето от материалите ни имат одобрение за питейна вода от FDA, KTW, WRAS и други национални сертифициращи организации.

За сравнение (0)


Уплътнителен лист GAMBIT AF-200U

Уплътнителен лист GAMBIT AF-200U: Уплътнителните листи, модел AF-200 Universal са изработени на основата на арамидни влакна Kevlar®, минерални влакна и пълнители, споени с NBR гумена основа. Уплътнителните листи, модел AF-200 Universal представляват адаптивен, маслоустойчив лист проектиран за приложения с множество разпространен..

Уплътнителен лист KLINGERSIL® C-4400

KLINGERSIL® C-4400  са универсални уплътнителни листи за високо налягане, подходящи за много отрасли в химическата индустрия, за хранително-вкусовата промишленост, водоснабдяването  и др. Уплътнителните листи KLINGERSIL® C-4400 са с много висок стандарт на представяне. Устойчиви са към масла, вода, пара, газове, солни разтвори, ..

Уплътнителен лист KLINGER® top-sil-ML1 Multilayer

KLINGER® top-sil-ML1 Multilayer е уникален многослоен уплътнителен лист - крайъгълен камък за всички подсилени гарнитури с влакнеста структура.Подходящ е за работа с масла, вода, газ, пара, солни разтвори, горива, алкохоли, умерени органични и неорганични киселини, въглеводороди, греси, хладилни агенти, хранителна индустрия. KLINGER® top-sil-M..

Уплътнителен лист KLINGER®Quantum

KLINGER®Quantum e уникален уплътнителен материал с най-високата възможна гъвкавост при високи температури, произведен от висококачествени влакна и пълнители.Като свързващ агент се използва висококачествена матрица от температуроустойчива, хидрогенирана NBR гума - (HNBR). Уплътнителните листи KLINGER®Quantum са подходящи за употреба с..

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)