Високотемпературни картони / плочи

Високотемпературните изолационни плоскости и плочи обикновено се използват за защита от термално натоварване или за изолация при тежки индустриални приложения, където топлинните загуби не са опция. Освен това изолационните картони и плочи се ползват и в бита при печки, камини и др. Максималните температури, до които те могат да издържат са до 1600°С.

Предлагаме широка гама от изолационни плоскости, включително високотемпературни плочи на циментова основа, вермикулитни плочи, високотемпературни изолационни картони на базата на калциев силикат и плоскости от керамични влакна.

Като водещ доставчик на топлоизолационни материали, можем да доставим по заявка и повечето популярни марки за високотемпературна топлоизолация, като поддържаме голямо количество от тях и на склад.

Високотемпературните картони и плочи могат да се доставят като стандартни листове, нарязани на парчета или дори изработени в специални форми чрез използване на собствените ни CNC машинни съоръжения. Можете да предоставите заявки за изработка на високотемпературна изолация под формата на детайли и по поръчка, като ни изпратите съществуващи мостри или чертежи.

Моля, разгледайте по-долу най-често срещаните ни видове високотемпературни термоизолационни плоскости и следвайте връзките за повече информация.