Калциево силикатен плат

Калциево силикатният плат е успешна алтернатива на повечето керамични платове. Той се изработва чрез тъкане на множество усукани нишки. Ширината и дебелината му се определят от техния брой. Калциево силикатният плат е мек на пипане и с голяма здравина. Наличен е в множество дебелини и оплетки, предоставяйки широк диапазон от крайни продукти от калциево силикатни влакна.

Когато калциево силикатния плат е подсилен със стъклени влакна, той може да издържи на постоянни температури до 650°C,  а когато е армиран с метална нишка от Inconel, калциево силикатната тъкан издържа дори до 1050°C при продължителна употреба. Калциево силикатният плат съдържа приблизително 20% органични влакна, които улесняват процеса на тъкане..


За сравнение (0)


Калциево-силикатен плат с инконелна нишка

Калциево-силикатният плат Biotex® с подсилване от инконелна нишка е успешна алтернатива на повечето керамични платове. Той се произвежда чрез изтъкаване на множество усукани нишки.  Ширината и дебелината практически се определят от броя на използваните нишки. Калциево-силикатният плат  с инконелна нишка е мек на пипане и устойчи..

Калциево силикатен плат - 750 °C

Тези високотемпературни тъкани са изградени от калциево силикатни нишки с диаметър по-голям от 6 µm. Те предлагат отлична защита срещу разтопени метали, метални пръски в леката и тежката металургия...

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)