Кевларен плат от арамид

Кевлареният плат от арамидни влакна с гладка оплетка има изключителни технически характеристики: ефективна термоизолация, отлична устойчивост на срязване, абразия и скъсване, отлична мекота и гъвкавост, устойчивост на износване и на киселини. Арамидният плат е наличен и във варианти с алуминизирана структура за изработка на защитни ръкавици.

Приложение на арамидния плат

Защитни ръкавици против високи температури и пламъци,  предпазни завеси и изолация, ръкави, изискващи устойчивост на протриване, транспортни ленти и др.


За сравнение (0)


Кевлар плат  - 36 г на м2

Кевлар плат  - 36 г на м2  Обикновено кевлареният плат се ползва за защита на критични зони в изделия от типа на каски, наколенки, бронежилетки, щитове, защитни предпазни завеси, защитно работно облекло, облекло за моторни спортове и други подобни. Този тип е с дебелина 0,08 mm. Общото между тези приложения е че платът от кевлар с..

Кевлар плат  - 61 г на м2

Кевлар плат  - 61 г на м2  Кевлареният плат от този тип е с дебелина 0,13 мм и по-висока плътност на м2. Платът от кевлар e с линейна плътност Tex 22 и се ползва за облицовки и ламиниране в моделистиката, както и за изработка на машинни компоненти – тип – “сандвич”. Платът от кевлар може д..

Кевлар плат  - 110 г на м2

Кевлар плат  - 110 г на м2  Кевлареният плат с тегло 110 г/м2 е с диагонална оплетка 2/2 и дебелина 0,21 мм. Той е с още по-висока плътност на м2 от другите 2 типа. Платът от кевлар e с линейна плътност Tex 42 и се ползва за облицовки и ламиниране в моделистиката, както и за изработка на машинни компоненти – т..

Преплетен кевларен / арамиден плат

Kevlar® Hakanit® / 350°C: Високотемпературните кевларени тъкани Hakanit®  са изградени от арамидни влакна чрез преплетена сплитка, като алтернативно към тях могат да се добавят допълнителни влакна-подобрители. Отличават се с много голяма здравина, абразивоустойчивост и се късат много трудно. ..

Кевларен плат с алуминиево фолио

Kevlar® Fabric Hakamid® 350°C: Високотемпературните кевларени тъкани Hakamid®  са изградени от арамидни влакна, като алтернативно към тях могат да се добавят допълнителни влакна-подобрители. Отличават се с много голяма здравина и абразивоустойчивост и се късат много трудно. ..

Показани са 1 до 5 от 5 (1 страници)