Стъклен плат

Разнообразните свойства на стъклените влакна под формата на стъклен плат, го правят уникален индустриален тъканен продукт. Стъкленият плат под формата на тъкан от стъклени нишки притежава отлична комбинация от свойства - от висока якост - до огнеустойчивост.

Широката разновидност от стъклените влакна на плата и типа на оплетката, предоставят неограничен потенциал за дизайн, позволявайки стъкленият плат да бъде подбран точно според най-добрата комбинация от издръжливост на тъканта, икономичност и гъвкавост. Стъкленият плат издържа на температури до над 550° C.

Стъклената тъкан се използва широко в индустрията. Голямата якост, пространствена стабилност, вариантите на оплетка, гъвкавост и отличните електрически изолационни свойства са само част от характеристиките на стъкления плат, които осигуряват оптимално представяне и икономия  с този високотехнологичен материал.


За сравнение (0)


Стъклен плат с метална нишка - до 550°C

Стъклената тъкан с метална нишка/ 550°C е висококачествен изолационен високотемпературен тъканен продукт, който в основата си е изграден от стъклени нишки. Стъкленият плат с неръждаема метална нишка е с висока температурна устойчивост  до 550 С и е с отлични електро- и топлоизолационни свойства. Стъкленият плат има вградена метална V4A ни..

Алуминизиран стъклен плат с фолио

Алуминизираният стъклен плат е алуминизирана версия на стъкления плат, използвана, за да се предотврати разпокъсването след отрязване. Алуминизираният стъклен плат е с алуминиево фолио, и е подходящ за защита от лъчиста топлина. Алуминизираният стъклен плат е наличен и със самозалепващ гръб и може да бъде изрязан в различни ширини, така че да ..

Кариран стъклен плат

Карираният стъклен плат  e произведен от непрекъсваеми стъклени влакна, устойчиви на температури до 550°C. Карирано изтъканият стъклен плат гарантира отлична механична устойчивост. Карираният стъклен плат е химически устойчив и корозионно устойчив. Карираната стъклена тъкан  може да бъде алуминизирана, за да се намали разкъсването пр..

Стъклен плат до 550°C

Thermo E-стъклен плат/ 550°C E-стъклото е висококачествен продукт и е в основата на нашите Thermo-E-стъклени изделия. То е с висока температурна устойчивост и отлични електро и топлоизолационни свойства. ..

Стъклен плат с Вермикулит

Стъклен плат с Вермикулит Стъкленият плат с вермикулит е изключителен високотемпературен защитен плат, създаден специално за заваръчната и металообработващата промишленост. Стъкленият плат с вермикулит се произвежда от експандирани стъклени нишки, които позволяват по-добра специфична плътност и изолационни стойности. Стъклената тъкан с вермику..

Тефлонизиран стъклен плат със самозалепващ гръб

Тефлонизираният стъклен плат със самозалепващ гръб  се отличава с изключително гладка повърхност и високо съдържание на тефлон / PTFE. Структурата на тефлонизирания стъклен плат гарантира отлична стабилност на размерите. Този тип тъкан издържа от -150°C до +260°C. Химическата инертност и водоотблъскваща способност на тефлон..

Показани са 1 до 6 от 6 (1 страници)