Арамидни набивки

Арамидните набивки се изработват от кевларени нишки на Du Pont, импрегнирани с тефлон и или графитна емулсия и обмазани с лубрикант. 

Модулът на якост на арамидните набивки е подобен на този на стоманата. Арамидните набивки, равнени с други плетени набивки са устойчиви на по-агресивни флуиди и по-високо налягане. Кевларените набивки могат да бъдат монтирани отделно или като комплект с други набивки, като крайни салникови пръстени, така че да се комбинират качествата на различните набивки. 

Арамидните набивки са с висока степен на еластичност и плътност на обема и въпреки това може да предотврати чести корекции на набивката. Кевларените арамидни набивки са със слабо термално разширение при реални работни условия и намаляват механичното налягане върху валовете, минимизирайки абразивния ефект върху тях.


За сравнение (0)


Арамидна набивка KD6104

Спецификация:Арамидната набивка KD6104 е изработена от арамидни непрекъснати усукани прежди. Импрегнацията им се извършва в две стъпки: предварително върху всяка отделна нишка и отделно върху цялата повърхност по време на оплитането. Арамидната набивка се използва при динамични приложения и е с добро съотношение цена - качество...

Набивка за помпи  egPTFE Aramid Zebra GL7676

Спецификация:GL7676 набивката е изработена от арамидни влакна и експандиран, графитизиран тефлон, със силиконова смазка. Тази арамидна набивка е специфична за динамични приложения с абразивни флуиди. Набивката GL7676 е подходяща за центрофужни и бутални помпи, агитатори и миксери, опериращи с много различни индустриални флуиди.Състав:арамидни ..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)