Тефлонови набивки

PTFE Тефлоновите набивки, изплетени от тефлонови прежди и влакна политетрафлуоретилен, са всепризнати поради изключителната си устойчивост към химикали и изключително ниския си коефициент на триене.

Асортиментът ни набивки, които предлагаме включва тефлонови набивки от чист тефлон за шпиндели и валове на промишлена арматура, тефлонови набивки за употреба в хранително-вкусовата промишленост, тефлонови набивки с висока химическа устойчивост, както и такива, подходящи за помпи и други въртящи се елементи и валове на оборудването.

Тефлоновата дисперсия гарантира нисък коефициент на триене и предотвратява течовете през оплетката.


За сравнение (0)


Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Спецификация: egPTFE GB70 набивката е изградена от експандирана тефлонова прежда, пълна с графитен прах и силиконов лубрикант. Този вид набивка е чудесно решение за динамичните приложения, защото коефициентът на триене е много нисък и тефлонът / PTFE гарантира широка гама от флуиди, които може да уплътни.Състав: 100%  смазани и ..

Тефлонова набивка PL5000S

Спецификация:Тефлоновата набивка PL5000S e подходяща за уплътнение на индустриална арматура, бутални помпи, бавновъртящи се миксери. Тази набивка е изтъкана от бели експандирани тефлонови прежди.Състав:Бели тефлонови експандирани нишкиПриложение:Набивка за обща употреба - промишлена арматура и помпи;Тефлонова набивка PL5000S..

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Спецификация:Тефлоновата набивка за помпи - PL5000L е изработена от смазани чисти тефлонови прежди. PTFE набивката PL5000L предлага широк диапазон на употреба с повечето индустриални флуиди. В частност спецификата на обмазването на този тип тефлонова набивка придава допълнителен ефект за намаляване на коефициента на триене. Тефлоновата набивка PL50..

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

PTFE / Тефлонова набивка тип 4154 -  с FLUORPACK® съдържание + кевлар / ARAMTEX® по ръбовете Плетената тефлонова набивка от този тип се състои от FLUORPACK® прежди, подсилени по ръбовете с чисти кевларени влакна ARAMTEX® с диагонална оплетка. FLUORPACK® представлява изключително по качествата си влакно, изплетено..

Импрегнирана тефлонова набивка за храни - FDA

Тъкана тефлонова набивка с FDA одобрение, от чисти тефлонови прежди  PTFE - със специална оплетка, специално проектирана за хранителната индустрия. Тефлоновите прежди, ползвани за производството на тази тефлонова набивка са в съответствие с изискванията на FDA - Щатската администрация по храните и лекарствата.   Приложение: Помпи..

Показани са 1 до 5 от 5 (1 страници)