• Възвратна клапа - със свободен диск

Приложение:

Възвратните клапи със свободен диск са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан. Предпочитани са за монтаж във вертикални инсталации. Предлага се в малка строителна дължина, което е предимство при малки пространства. Директен монтаж между DIN фланци. 


Възвратна клапа - със свободен диск

Работен флуид:

Вода, въздух, пара и други неагресивни флуиди и газове. Посоката на флуида може да бъде само еднопосочна. Посоката на флуида е изобразена върху корпуса на възвратната клапа със стрелка.


Максимална работна температура:

Работната варира зависи от материала на уплътненията -25C до +125 °C - EPDM или NBR уплътнения на диска и към фланците.


Техническа спецификация:

Дискът се самозатваря, в случай, че липсва налягане, като всички части са поставени в корпус, който може да се монтира между фланци


Задвижване:

  • самозадвижващо действие. Движението на затвора се регулира бързо и автоматично от потока на флуида.

Тестване:

Клапите са тествани за якост и течове, функционалност и уплътняване съгласно EN 12 266 section 1, ISO5208 class A

Спецификация промишлена арматура
DN: 50, 65, 100, 125, 150, 200, 250, 300;
PN: 10, 16
Tmax 125 °C ;
Връзка междуфланцови монтаж
Задвижване самозадвижващо устройство
Тип на клапата series 800
Уплътнение NBR, EPDM
Обща спецификация
Приложение: бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват, за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан. Вода, отпадни води, канализация, гъсти течности.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Възвратна клапа - със свободен диск

  • Производител: Czech Republic
  • Код: Swing check valves series 800

Свързани продукти

Възвратна клапа за прегрята пара

Възвратна клапа за прегрята пара

Приложение:Екстракционните възвратни клапи за пара се ползват за предотвратяване на обратното навлизане на флуида в екстракционни линии на парни турбини. Всяка екстракционна възвратна клапа е проектирана специално за специфичните екстракционни параметри; Възвратна клапа за прегрята параРаботен флуид:газове, пара, прегрята пара. В случай, ..

Възвратна клапа за прегрята пара - ANSI

Възвратна клапа за прегрята пара - ANSI

Приложение:Екстракционните възвратни клапи се ползват за предотвратяване на обратното навлизане на флуида в екстракционни линии на парни турбини. Всяка екстракционна възвратна клапа е проектирана специално за специфичните екстракционни параметри; Възвратна клапа за прегрята параРаботен флуид:газове, пара, прегрята пара. В случай, че е монтиран..

Кована възвратна клапа - до 650 °С

Кована възвратна клапа - до 650 °С

Приложение:Този тип махална възвратна клапа от кована стомана е самозадействащ клапан, предотвратяващ обратното навлизане на флуида. Той се използва специално в енергетиката, химическата индустрия и други индустрии в зависимост от избора на материали. Махалната възвратна клапа не е отсекателен клапан.Кована възвратна клапа - до 650СРаботен флуид:во..

Възвратна клапа с топка - на резба

Възвратна клапа с топка - на резба

Приложение: Възвратните клапи с топка на резба са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа с топка не е отсекателен клапан.   Възвратна клапа с топка  ..

Възвратна клапа с топка - на фланци

Възвратна клапа с топка - на фланци

Приложение:Възвратните клапи с топка - на фланци са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа с топка - на фланци не е отсекателен клапан.Възвратна клапа с топка на фланциРа..

Неръждаема възвратна клапа - с пружина - от 3 части - на резба

Неръждаема възвратна клапа - с пружина - от 3 части - на резба

Този тип възвратна клапа от неръждаема стомана от 3 части с резба BSP / NPT е конструирана като линеен тип възвратен клапан. Подходяща е за широк спектър от среди, включително пара, вода, масло и много други изискващи липса на корозия. Този неръждаем възвратен клапан може да се монтира във всякаква ориентация, както вертикално, така и хоризонтално,..

Бързо изпращане на запитването

Изпратете запитване за по-малко от 15 секунди!

Просто попълнете телефона и емайла си по-долу и ще се свържем с Вас относно запитването Ви!

Телефон:
E-mail:

Налични опции

Изпрати запитване