Шибъри с гумиран клин

Шибърите с гумиран клин представляват тип шибърни кранове, с еластомерно/гумено облицован клин. Този тип шибъри са специално предназначени за употреба с отпадни води, питейна вода или за общо водоснабдяване, за пожарна защита и напоителни системи, помпени системи, индустриални води, водноохладителни и климатични системи.

През 1980-те години, шибърните кранове с гумиран клин навлизат силно във водоснабдителната индустрия, като принципът им на проектиране гарантира над 50 годишен живот и ги прави надежден избор за водоснабдяване и канализация.


За сравнение (0)


Емайлиран шибър с гумиран клин - GGG50

Емайлираният шибър с гумиран клин, който предлагаме превзема пазарите с иновативния си дизайн и дългия си срок за употреба. Можем да доставим този тип шибър изцяло емайлиран отвън и отвътре. Стъкловидния емайл е съставка с много висока устойчивост на корозия, абразия, слънчева светлина и седиментация, поради слабата си порьозност. Емайлът поставен ..

Шибър с гумиран клин PN16 - GG25

Тип 6100 шибър с гумиран клин е с корпус от EN-GJL-250 CAST IRON (GG25) – чугун и клин от сферографитен чугун, облечен изцяло от EPDM гума Характеристики •    тип 6100 – чугунен шибър с гумиран клин PN10/16, работи с помощта на изцяло облицован с EPDM метален клин, движещ се перпендикулярно на оста, по коя..

Шибър с гумиран клин PN16 - GGG40

Тип 6000 шибър с гумиран клин е с корпус от EN-GJS-400 сферографитен чугун и клин от същия материал облечен изцяло от EPDM гума Характеристики •    тип 6000 – шибър с гумиран клин PN10/16 работи с помощта на изцяло облицован с EPDM метален клин, движещ се перпендикулярно на оста, по която се движи флуида, ч..

Шибър с гумиран клин PN16 - за газ

Шибър с гумиран клин - за газ  PN10/16, DN 40 - 300 корпус: EN-JS1050  покритие: епоксидно Шибърите с гумирани клинове за газ са проектирани съгласно европейския стандарт EN 1171 с право, непрекъсвано и неограничавано преминаване на флуида през него. Този тип шибъри за газ са с EPDM облицовка на клина и с вътрешно и външ..

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)